Steun AKC Waterland d.m.v. het kopen van een
lot van de vriendenloterij.

Korting voor alle hondenliefhebbers die zich registreren voor honden training

De basis voor een goede opvoeding is een puppycursus; het aanleren van sociale vaardigheden moet u hond al op een jonge leeftijd leren. Wij zijn een Nederlandse kynologenclub die trainingen voor honden en puppy's bieden.

img

Onze trainingen worden gegeven door de beste betrouwbare instructeurs en top professionals. Ons club terrein is ruim gelegen in een groene veilige omgeving die voor u en uw hond alle rust en ruimte bieden voor een goede concentratie tijdens het leerproces.

Op het moment hebben wij een promotie voor nieuwe leden. Bij registratie voor een puppycursus, die bestaat uit een basiscursus, of een training gedrag en gehoorzaamheid krijgt u 5% korting op de gehele cursus. Dit aanbod geldt gedurende het hele jaar 2019.

Verras uw hond met een speciale welkomstpromotie

Wanneer u zich aanmeldt voor een basiscursus of training gedrag en gehoorzaamheid krijgt u een gratis welkomstaanbod in de vorm van een leuk kado voor uw uw hond. Aan het eind van de eerste les krijgt u hond een leuke verrassing voor zijn inspanning. Uw hond zal in de basiscursus de basisoefeningen; zit, wacht, af, hier komen en spelen leren. Na het afronden van de 12 lessen kunt u zich met uw hond inschrijven voor de vervolgcursus.

Geef uw hond op voor de training gedrag en gehoorzaamheid

De hond ontdekt de wereld en ontwikkelt zich verder in zijn kop en zijn lijf, deze cursus helpt hem daarbij een beetje op weg. U hond zal hierdoor snel een betere gehoorzaamheid onder de knie krijgen. Tijdens de cursus worden de volgende thema's gehanteerd:

img
  • Hier komen
  • Wacht en blijf
  • Wandelen zonder trekken
  • Aandacht en spel
  • Tricks en trucks
  • Targettraining
  • Neuswerk en zoeken
  • Apporteren
  • Pre-agility

Deze toplijst aan thema's zullen uw hond een hoop vaardigheden bijbrengen.

Krijg snel online antwoord

img

U kunt online contact met ons opnemen om u aan te melden voor een cursus met 5% korting en een wekomstpromotie. Wilt u zich aanmelden voor de training en heeft u nog geen account dan kunt u zich via de onderstaande link aanmelden en het cursusgeld via Trustly of iDEAL online overmaken. Wanneer u verschillende honden trainingen wilt vergelijken met andere kynologenclubs in Nederland, kunt u door op de onderstaande link te klikken zonder registratie meer informatie opvragen.